Marketingchef på abonnement

MARKETINGCHEF PÅ ABONNEMENT

Marketing! Mulighederne er uendelige og forvirringen er ofte total. Og netop derfor tilbyder jeg rådgivning omkring markedsføring. 

Det er vigtigt at du får det optimale ud af din markedsføring. Jeg kan hjælpe dig med at skabe det nødvendige overblik og opnå effektive resultater. Eller overlad overblikket til en ekspert i markedsføring – Så får du mere tid og overskud til at gøre netop dét som du er god til. 

Jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte virksomheds ønsker og behov. Hos mig får du bund ærlig og reel rådgivning der er værdiskabende for din virksomhed. 

LÆS MERE HER

SEO SPECIALIST

– med passion for placeringer

Allerede i 2011 blev begrebet ‘at Google’ godkendt af det danske sprognævn. Og siden da er begrebet blot blevet mere og mere kendt og udbredt.

Størstedelen af danskerne benytter i dag Google, når de søger efter informationer, ydelser eller fagmænd. Og netop derfor er det vigtigt, at du har taget stilling til om din virksomhed skal være synlig på Google. I de fleste tilfælde er det desværre ikke noget der kommer af sig selv.

Det er kun et fåtal af virksomheder der ikke har gavn af at have gode placeringer på Google. Og derfor er det vigtigt at du allierer dig med en SEO specialist der har en bred erfaring og samtidig øje for dine potentielle kunders motivation for at vælge netop dig.

Vil du til tops på Google? Så lad mig hjælpe dig. Kontakt mig for at få en uforpligtende snak omkring din SEO samt mulighederne.

LÆS MERE HER
SEO optimering på Fyn
Rådgivning om markedsføring, SEO og SOME

SEO oplæg

Et SEO oplæg tager afsæt i jeres virksomhed, hvor langt er I kommet, hvilket små skridt kan I tage for at komme videre osv.

SEO oplæg er for alle størrelse virksomheder. Du kan side i en større virksomhed med en marketingsafdeling som blot mangler sparring på nye områder, foreninger der har brug for at komme ud til et bredere publikum, uddannelsesinstitutioner, kommunale iværksætterkurser.

Kort fortalt, alle kan have glæde af et oplæg der tager 100 % afsæt i jeres hver dag.

LÆS MERE HER