Få hjælp og rådgivning til din digitale omstilling med SMV:Digital puljerne

Det er ikke nok at have digitale ambitioner – man skal også have en plan.

Som godkendt SMV:Digital rådgiver kan vi bistå med rådgivning, når du har søgt tilskud til digitale omstillingsprojekter gennem de danske erhvervshuse.

SMV:Digital er et samlet program, der tilbydes som hjælp til små og mellemstore virksomheder.

Formålet med programmet er at støtte virksomheders brug af digitale løsninger i alt fra drift til markedsføring. Målet er på denne måde at styrke virksomhedernes konkurrenceevne og ruste dem til en digital fremtid.

Hvad kan I søge til?

Der er mulighed for at søge flere forskellige puljer under SMV:Digital. Det afhænger helt af jeres virksomhed og hvilke projekter, I vil have ud i livet:

Tilskud til privat rådgivning på 50.000 kr.

Til jer, der vil have kortlagt jeres muligheder og få basal viden og inspiration inden for et digitalt felt som f.eks. e-handel, automatisering eller noget helt tredje. Her får I afklaret potentialet og lægger planen for de næste skridt i jeres digitale omstilling.

Skab værdi af data: Tilskud på 100.000 kr.

Skal I være dygtigere til at udnytte jeres data? Med et tilskud på 100.000 får I rådgivning i hvordan I samler og analyserer data gennem jeres digitale kanaler, samt bliver klogere på hvordan jeres resultater kan omsættes til øget omsætning og en stærkere virksomhed.

Digital sikkerhed og dataanvendelse på 50.000 kr.

Med tilskuddet til digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse kan I vælge en privat rådgiver til at få styr på sikkerheden omkring jeres data og digitale processer. Det kan f.eks. være rådgivning om cybersikkerhed, mærkningsordninger eller certifikater, der sikrer, at I er trygge i jeres digitalisering.

Tilskud til privat rådgivning på 100.000 kr.

Den naturlige vej for jer, der allerede har fået afklaret potentialer forbundet med de digitale omstilling. Her kan I få en privat rådgiver der kan bistå jer gennem hele processen i omstillingen, og være sparringspartner og bindelede mellem eksterne partnere og jeres virksomhed.

Du kan læse mere om de forskellige puljer samt ansøgningsprocessen på SMV:Digitals hjemmeside.

Hvordan kan du bruge mig som SMV:Digital rådgiver?

Med mere end 14 års erfaring med digital markedsføring har jeg et solidt kendskab til samtlige marketingdiscipliner. Jeg kan se synergien mellem de forskellige kanaler, og ved hvordan potentialet kan bruges i netop din virksomhed.

Som SMV:Digital rådgiver kan jeg derfor bistå med at gentænke og styrke jeres digitale markedsføring. Jeg kan hjælpe jer med at tegne de store linjer, kortlægge rejsen og ikke mindst guide jer gennem de forskellige skridt, så processen fungerer og tages i den rigtige rækkefølge.

Christina Lund Schmeltz

Markedsførings- og SEO Specialist
Christina Lund Schmeltz fra LS Marketing

Er du interesseret i en

UFORPLIGTENDE SNAK ?

Derfor skal du vælge mig

null

Ærlighed

Fuld gennemsigtighed og ærlighed er det absolut vigtigste for mig. Jeg siger hvad jeg gør og jeg gør hvad jeg siger.
null

Tillid og Respekt

Et godt og effektivt samarbejde handler om gensidig tillid og respekt. Det er din virksomheds omdømme der er på spil.
null

Tryghed

Med 11 års erfaring, kan du trygt overlade din markedsføring til mig. Få en skræddersyet løsning til din virksomhed.
null

Værdiskabende rådgivning

Bund reel og ærlig rådgivning giver effektive resultater i din markedsføring. Overlad overblikket til en ekspert.

LS Marketing i billeder

Udvalgte Referencer